*

Fotografie  a texty - All Rights Reserved - Copyright by: Eva Náhlovská

 

GuestBook

Domů

 

 

 

 

Nezapomenutelné chvíle v Kusey .

                         Bezmezné přátelství, přátelství bez hranic !! Já  a Ina.

Byla samozřejmě i legrace.                             Helča a Ina

Zajímalo by mne, která z nás si to více užívala jestli já nebo Kismet, která mě viděla po 15. měsících. Neskutečný zážitek pro nás obě a myslím, že i pro Inu s Helčou. Kismet byla 3. týdny před porodem.

Kismet okamžitě přiběhla, když slyšela moje auto. Hodně se  s ním najezdila i tady  v Čechách. Musela jsem si ji vyfotit, škoda, že není vidět, že u toho vrtěla ocasem.

Trocha ranního klidu z hotelu.

 

Nádherný park v okolí hotelu a lány rozkvetlých jarních kytiček.

 

Společné foto a Grejsina se samozřejmě někde zase toulá.

 

 

           Krásná, mladá Esmee - 10.měsíců, milovnice všeho živého,poloviční          sestra našich budoucích květnových štěňátek, po tatínkovi.

Vznikly i nádherné momentky neučesané Grejsy, ale byl takový vítr, že by to     stejně nemělo cenu.

 

Nádherný výlet, přestože počasí nám nepřálo, vřelé setkání s milou kamarádkou Inou a Kismet, která u nás vyrostla  a nyní má svoje první nádherná štěňátka doma v Kusey. Za milou společnost děkuji Helče Lindaurové a její Esmee ( Enchantres Esmee of Nice Sunrise ) . Daleký výlet splnil i svůj hlavní účel a my se dočkáme štěňátek po krásném, povahově úžasném psím gentlemanovi ( Elpaso Time To Wonder of Kassiopeia ). V očekávaní je naše Grejsa ( Gracious Goddess Ronna Bohemia ) více v plánovaných vrzích.